Orașul Copiilor logo
Eden Baby

Eden Baby

Eden Baby este un atelier prntru scutece lavabile, textile, refolosibile, personalizabile, magazin online de scutece, accesorii si produse pentru bebelusi.In prezent,Brandul Eden Baby produce scutece si accesorii in Floresti, Cluj, atelierul fiind situat pe strada Subcetate.Produsele oferite se incadreaza in urmatoarele categorii:
- accesorii scutece
- scutece lavabile
         - AIO (Totul in unu)
         - Hybrid
         - Cu buzunar
         - Cover/Fitted
         - Chilotei
- igiena feminina - refolosibile
- pentru mami si bebe
            - port Bebe
            - carticele bebelusi
            - coliere alaptare
            - haine si papucei
 
Scutecele Eden-Baby se axeaza pe 4 modele: cu buzunar, cu buzunar de noapte, totul-în-unu și totul-în-doi. Scutecele cu buzunar seamană foarte mult, ca utilizare, cu cele de unică folosință. Scutecele totul-in-unu (sau AIO) sunt utilizate mai ales atunci cand există o soluție de uscare (balcon deschis, curte, uscător de rufe) datorită timpului de uscare. Scutecele totul-in-unu  contin intr-o singura piesă atat partea impermeabilă, cat și partea absorbantă. Scutecele totul-în-două-părți (sau AI2) reprezinta varianta cea mai economică pentru că este singurul scutec la care partea impermeabilă poate fi folosită de mai multe ori până se pune la spalat, fiind varianta cea mai utila pentru excursii sau concedii. 
Produsele Eden Baby contin urmatoarele materiale:
- bambus
- Burley Knit Terry - super-absorbant material pentru scutece realizat dintr-un elastic tricot tesatura Terry cu bucle lungi și mai groase decât Terry regulat
- Materiale Fashion - tricoturi, nețesute, catifea, velur, brocarturi etc
- Fleece - 100% poliester 
- Canepa
- Microfibra - 75% poliester, 25% poliamidă
- Microfleece
- PU - film poliuretan
- PUL - poliuretan laminat
- Sherpa - tricot de bumbac Terry, care a fost periat pe partea de bucla pentru a crea o textura moale, pufoasa
- Suedecloth -
- Scai 
- Capse
- lana 
- Zorb - este produs din non-alergenice precum bambusul/bumbacul/vascoza si microfibre
 
Scutecele textile Eden Baby au garanția de un an pentru defecte și trei ani pentru perioada de utilizare (de viață). Acești trei ani pot fi prelungiți dacă scutecele sunt întreținute corespunzator și sunt respectate instrucțiunile scrise pe eticheta. Majoritatea scutecelor Eden Baby sunt marimi universale care se reglează și se potrivesc bebelușilor de la naștere și până la oliță.
 
Comanda se face prin intermediul siteului, iar plata se face fie prin ramburs prin curier, fie online cu cardul. Pentru plata cu cardul sau prin transfer bancar transportul este gratuit. Pentru restul comenzilor costul livrarii incepe de la 5 lei. Costurile transportului variaza in functie de greutatea produselor achizitionate, in general aceasta taxa fiind de 15 lei / comanda. Transportul se face prin curier rapid sau prin Posta Romana.Termenul mediu de livrare este de 3-4 zile putand in anumite cazuri sa ajunga pana la 14 zile. 
Dupa plasarea comen clientul primste un email de confirmare (pe emailul asociat contului pe site-ul Eden Baby). Acest mail contine sumarul produselor comandate cat si preturile acestora. 
Se poate solicita o mostra mica de material prin mail. Mostrele se dau in limita de 5/persoana si cumparatorul va plati doar costul transportului.
Scris la: 2014-10-10 19:21:06


Eden Baby
Telefon:0755.819.360
Email: Email: office@eden-baby.ro
Site: http://www.eden-baby.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/edenbaby...

Locații din cadrul complexului