Orașul Copiilor logo

Magazine gravide Cluj

Magazine gravide Cluj

 

Sarcina este o perioada extrem de frumoasa, dar si dificila din mai multe puncte de vedere. Dincolo de modificarile survenite la nivel fizic, hormonii au un efect pronuntat asupra psihicului femeii gravide. Probabil cei care au avut sotiile gravide stiu despre ce e vorba :).
 
Deoarece femeile gravide raman femei in continuare, e important pentru ele sa arate bine, sa se simta bine cu propria persoana, oricate modificari ar aparea. In ziua de astazi, multitudinea de produse pentru gravide ajuta intr-o oarecare masura. Sunt din ce in ce mai multe magazine care ofera imbracaminte pentru gravide, se scot tot mai multe colectii de haine pentru femeile insarcinate – sarcina devine din ce in ce mai mult ceva normal, care nu trebuie sa duca la izolare si la lipsa de cochetarie.
 
In magazinele pentru femeile gravide mai puteti gasi, pe langa haine, incaltaminte confortabila, perne pentru alaptat, tampoane pentru sani, lenjerie speciala, centuri pentru burta. 
 
autor Ralu' Conțiu
 

Pitrick
Pitrick
Pitrick e un magazin care vinde in principal obiecte de imbracaminte pentru copii si gravide. Puteti gasi aici pentru copii pantaloni, bluze, costumase, paltoane si geci, seturi de fulare, manusi si caciuli, rochite, seturi de body-uri etc.  Mai puteti gasi si cateva jucarii, insa oferta e destul de limitata (cateva papusi si jucarii de plus, cateva masinute pentru baietei).      vezi mai mult
Confecții pentru gravide si copii până la 3 ani
Confecții pentru gravide si copii până la 3 ani
Pătuțuri, Cărucioare, Scaune auto, Premergătoare, Țarcuri, Accesorii pentru botez, Mese de înfășat, Tetine, biberoane vezi mai mult

Displaying 1-2 of 2 result(s).