Orașul Copiilor logo

Bazare Cluj

Bazare Cluj

Pe lângă câteva din piețele agroalimentare funcționează numeroase magazine mai mici sau mai mari și tarabe ce vând îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, scule și multe alte produse de obicei din categoria celor mai ieftine. Cele mai aglomerate sunt cele din Mănăștur: Piața Flora și Piața Ioan Meșter, Piața Mărăști și piața din Grigorescu (lângă Profi).

Specificul Pieței Flora e doua petshop-uri cu pești și papagali,  un magazin Hong Kong și magazinul de second-hand SecondTex. Piața Mărăști  are un supermarket Carrefour, un magazin mare de jucării, costume, croitorie și un parking cu taxă (cu intrare dinspre Dorobanților). Piața Ion Meșter are magazine de jucării și Oncos. Puteți duplica chei în piața din Grigorescu sau Ion Meșter.

Cele mai mari piețele de zarzavat și legume din Cluj au fost modernizate în ultimii ani prin construirea halelor agroalimentare Zorilor – cartierul Zorilor, Hermes – cartierul Gheorgheni si Flora – cartierul Manastur, hala IRA și hala Grigorescu (lângă Profi). 

Piața Flora
Piața Flora
Piața Flora are o hală agroalimentară nou construită de primăria Cluj și vizavi de hală un bazar cu multe tonete și magazine.  Universul copiilor Magazinul Universul copiilor e singurul magazin dedicat în întregime articolelor pentru copii: confecții, încălțăminte, articole nou născuți, cărucioare, articole sportive, jucării, papetărie, lenjerie. Articolele de aici sunt de o calitate ceva mai bună decât la celelalate magazine din ... vezi mai mult
Piața Mărăști
Piața Mărăști
Piața Mărăști e centrul comercial al cartierului Mărăști. E formată din piața alimentară, un bazar și Hipermarchetul Carrefour. În bazar găsim multe magazine care vând haine sau jucării pentru copii. Chiar dacă majoritatea sunt jucarii low-end,  o parte din jucăriile din piața Mărăști sunt aceleași pe le găsim și la Auchan, Cora, Kaufland. Cel mai mare magazin de jucării din piață e Magazinul Suzana deschis L-S 8:00-20:00 și duminică ... vezi mai mult

Displaying 1-2 of 2 result(s).