Orașul Copiilor logo

Maternități private Cluj

Maternități private Cluj

 

Odata cu sarcina, una dintre principalele preocupari ale viitorilor parinti este legata de nastere. Modul si locul in care va avea loc nasterea este foarte importanta, mai ales pentru confortul psihic al mamei.

Deoarece sistemul medical romanesc de stat are cateva minusuri, clinicile private au inceput sa apara din ce in ce mai mult, urmarind sa ofere pacientilor ceea ce acestia isi doresc si nu pot obtine intotdeauna de la stat: confort, tratament decent, o relatie personala cu medical curant.

Pentru ca nasterea e un eveniment cu totul si cu totul special in viata unei familii, parintii aleg de multe ori maternitatile private tocmai datorita conditiilor pe care acestea le ofera: camere curate si placute, rooming-in, personal medical calificat care este interesat sa-si pastreze o buna relatie cu clientii, dotari uneori superioare maternitatilor de stat. Intr-o maternitate privata o femeie are mai multe sanse sa-si faca un plan al nasterii care sa-i fie respectat, nasterea avand mai mari sanse sa devina ceea ce ar trebui sa fie: ceva intim, personal, natural, nemedicalizat si depersonalizat complet. 

Clinica Gynia
Clinica Gynia
Spitalul Privat de Obsterica si Ginecologie Gynia   Prezentare:   Clinica Privata Gynia a fost infiintata in Cluj, in anul 2008 si ofera toate tipurile de servicii din domeniul sanatatii reproductive.   Clinica este impartita in 3 sectii: 1.      Ambulatorul Clinicii- se afla la parter si este alcatuit din 3 cabinete., precum si compartimentul "Internari la ... vezi mai mult

Displaying 1-1 of 1 result(s).