Orașul Copiilor logo
Decathlon

Decathlon

 Decathlon este  liderul  mondial pe piața de articole sportive pentru toate  categoriile de varsta, inca de la crearea sa, in 1976. Sa facem sportul accesibil tuturor, de la incepatori la profesionisti este deviza Decatlon. 

Produse

Lantul de magazine ofera articole pentru 60 de sporturi  atat produse ale mărcilor proprii, denumite mărci pasiune (precum b’Twin, Quechua, Domyos, Tribord, Kipsta…), cat si produse apartinand marcilor internationale, precum Adidas, Nike, Puma, etc.

      

In afara de echipamente sportive (manuși rezistente la frig, salopete de schi, geacă de fâș, veste și hanorace, adidași, păpuci de casă), pentru copii puteti gasi diverse tipuri de biciclete, trotinete, role, patine si alte instrumente necesare practicarii sporturilor.  

                                                                 

Alte servicii

Pe langa oferta de produse, Decathlon ofera  servicii destinate înlesnirii practicarii sportului: ateliere pentru produse tehnice (biciclete, rachete de tenis, schiuri), personalizare tricouri, card de fidelitate, garantie produse, retur.

Pentru a fi mai aproape de clientii si a impartasi pasiunea pentru sport, Decathlon organizeaza 30 de week-end-uri de activitati sportive cu acces gratuit.

 

Scris la: 2012-05-13 09:00:25


Decathlon
În cadrul complexului: Polus Center
Adresa: Strada Avram Iancu 492-500

Cluj
Telefon:0364 10 01 40
Email: Email: info@poluscentercluj.ro
Site: http://www.decathlon.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/decathlon...
Orar: L-V: 10-22
Varste: intre 6 luni si 14 ani