Orașul Copiilor logo
Cafeneaua cu jocuri

Cafeneaua cu jocuri

Cafeneaua cu jocuri este o zona aflata la parterul Iulius Mall in zona de copii, unde amatorii de boardgames si cardgames au acces la diferite jocuri pentru toate gusturile si toate varstele. In cadrul cafenelei cu jocuri sunt disponibile sute de jocuri noi si vechi, care sunt desfacute si pot fi incercate impreuna cu familia si prietenii, permitandu-le sa incerce strategii si sa isi testeze mintea si indemanarea. Cafeneaua este la curent cu noutatile, in acelasi timp promovand orice joc bun indiferent de anul in care a fost publicat.

Cafeneaua cu jocuri este o zona in care pe langa jocuri, cel care intra se poate bucura de cafea, ceai si de relaxare.

In cadrul cafenelei se organizeaza de asemenea diferite evenimente precum:

- petreceri de zile de naștere

- cursuri de desen și pictură

- ateliere de creație textilă

- ateliere culinare

- teatru de păpuși

- competiții de jocuri logice sau de societate

- concursuri cu premii

 

Regulile grupului

- oricine poate posta atata timp cat e vorba de jocuri: boardgames, cardgames, miniaturi, collectibles

- limbajului folosit trebuie sa fie civilizat

- sunt interzise reclamele la orice alt fel de produse sau evenimente.

- sunt descurajate comentariile care nu aduc informatii utile

 

Cafeneaua cu jocuri face parte din magazinul Happy Color Art, Hobby & Fun, un concept complex ce are la baza ideea de educatie estetica si dezvoltarea gandirii logice, creat de o echipă de tineri entuziaști, absolvenți de studii superioare în artă plastică, psihologie si comunicare.

Magazinul este impartit in trei zone principale: zona comerciala, zona de ateliere creative si Cafeneaua cu jocuri.

 

Zona comercială ofera produse de pictură, desen, grafică, modelaj, lemn, papetărie, hobby și accesorii sau obiecte hand made. Toate jocurile oferite spre vanzare contribuie la dezvoltarea gândirii, a atenției, a spiritului de anticipare sau de competiție. Exista un exemplar desfăcut din fiecare joc care permite testarea acestuia sau inchiriarea acestuia pentru o perioada de timp.

 

Zona de ateliere este un spatiu oferit ca o alternativă la locurile de joacă clasice cu măsuțe colorate pentru lucru și distracție. In cadrul acestui spatiu are loc Atelierul de Creație al picilor cu lipici, care cuprinde ateliere de creație al caror obiectiv este de a încuraja și dezvolta înclinațiile artistice ale celor mici. Activitatile atelierelor se desfășoară pe toată durata de lucru a magazinului si includ diferite tehnici de hobby precum decupaj, pictură pe sticlă, gravură, origami, modelaj, quilling, pirogravură, traforaj etc. Printre materialele folosite sunt cartoanele colorate, figurine din lemn sau polistiren, lipiciurile, textilele, accesoriile decorative pentru hobby sau mozaicurile.

Copiii sunt gazduiti in cadrul atelierelor pe o durată de timp determinată în funcție de complexitatea atelierului, parintii platind doaar costul materialelor din magazin necesare atelierului. Echipamentul de protecție, foarfeca sau pistoalele de lipit si celelalte instrumente de lucru necesare activitatilor din ateliere sunt puse la dispozitia clientilor de catre Happy Color.

 

Atelierele de creatie sunt deschise in fiecare zi intre orele 10-22. Pentru inscriere este necesara completarea unui formular disponibil pe site.

 

Scris la: 2015-05-07 21:38:28


Cafeneaua cu jocuri Cafeneaua cu jocuri
În cadrul complexului: Iulius Mall Cluj
Adresa: Strada Vaida Voevod Alexandru nr. 53
Gheorgheni cod: 400592
Cluj
Telefon:0753.102.872
Email: Email: office@happycolor.ro
Site: http://www.happycolor.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/happycol...
Orar: L-D 10-22