Orașul Copiilor logo
Adela

Adela

Pentru rezervarea unui costum se face o vizită la sediul firmei ( de preferat împreună cu copilul).Se achită un avans de 50% din prețul de închiriere al costumului(avans care se pierde dacă renunțați din orice motiv la costum în mai mult de 24 ore de la comandă).

   În lunile iunie și decembrie costumele se eliberează dimineața și se returnează seara.În rest perioada de închiriere este de 24 de ore.Perioada de închiriere se poate hotărâ și împreună cu clientul în funcție de evenimentul pentru care dorește costumul.
   Pentru întârzieri pierderi sau distrugeri se va percepe o taxă.
La noi veți găsi cel mai bun raport calitate-preț .
   Prețul de închiriere al unui costum începe de la 25lei iar al unui accesoriu de la 10lei.Prețul variază în funcție de complexitatea și mărimea costumului,de complexitatea întreținerii acestuia și în funcție de evenimentul și perioada pentru care este solicitat.
   Pentru ca serbările sau spectacolele organizate de grădinițe școli sau firme private să fie cât mai reușite,să reflecte și prin imagine munca copiilor și a celor care se ocupă de ei,pentru a vă scuti pe dumneavoastră ,părinți de drumuri și a vă economisii timpul,firma"Adela" poate esigura costumele întregului colectiv de copii sau adolescenți.Se asigură alegerea costumelor potrivite și transportul acestora. De asemenea se face un discount de maxim 40% în funcție de numărul de personae care solicită costumele. Se execută comenzi personalizate pentru copii și adulți(rochii de gală,costume pentru serbări,carnaval,etc) numai cu programare,(în limita timpului disponibil).


Adela
Adresa: Aleea Bâlea nr 6, sc 1, ap 1
Mănăştur cod: 400687
Cluj
Telefon:0722-724.374
Site: http://adelafashion.ro