Orașul Copiilor logo

Expo Transilvania

Situata in inima Transilvaniei (Latitudine N 64046' 54, Longitudine E 23037'45), in Cluj Napoca, EXPO Transilvania este cel mai important centru expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, cu o activitate de peste un deceniu si jumatate in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente. Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona de centru si nord-vest a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu alte zone ale tari si cu companii din strainatate.

Evenimentele organizate de EXPO TRANSILVANIA reunesc anual peste 3.000 companii la targurile si expozitiile cu tematici generale si de specialitate dintre cele mai diverse si care sunt vizitate de peste 250.000 specialisti, oameni de afaceri si public larg din intreaga tara si din strainatate. In cei 17 ani de existenta a sa, EXPO TRANSILVANIA a organizat in nume propriu peste 450 de targuri si expozitii nationale si internationale.
   Participarea internationala la evenimentele expozitionale organizate de EXPO TRANSILVANIA este semnificativa, multe companii straine avand o participare consecventa, venind din Germania, Italia, Austria, Elvetia, Ungaria, Polonia, Franta, Anglia, Olanda si multe altele, iar unele manifestari sunt onorate de participarea oficiala a unor tari ca Germania, Austria, Olanda, Ungaria.
   Totodata, EXPO TRANSILVANIA colaboreaza cu alti organizatori si agenti economici la numeroase evenimente expozitionale, printre care ROMEXPO Bucuresti, asociatii profesionale, camere de comert si industrie teritoriale, universtati, ministere si institutii administrative nationale, regionale si locale. Un loc aparte il ocupa colaborarea si cooperarea cu Camera de Comert si Industrie Cluj, relatie deosebit de stransa si benefica, care sustine si contribuie permanent la dezvoltarea activitatii EXPO TRANSILVANIAAdresa: Str. Aurel Vlaicu F.N

Cluj
Telefon:0264-419.075; 0264.419.074; 0264-419043
Email: Email: expo-transilvania@expo-transilvania.ro
Site: http://www.expo-transilvania.r...
Facebook: http://www.facebook.com/pages/EXP...