Orașul Copiilor logo
Woodentoys

Woodentoys

Woodentoys este un magazin online care comercializează jucării din lemn. Printre produsele oferite se numără mobilierul pentru păpuși, jucăriile pentru vopsit, jucării pentru jocuri de rol, jucării cu roți, jucării tradiționale, puzzle-uri din lemn, jocuri IQ, jocuri de îndemânare, la care se mai adaugă cadouri sau jucării personalizate.

Comanda se face prin intermediul site-ului sau prin email. Termenul de livrare a produsului este de maxim 4 zile lucrătoare, iar prețurile produselor de pe site nu includ transportul. Livrarea are loc prin intermediul Poștei Române sau prin Fan Curier. Livrarea în orașul Cluj este gratuită, livrarea prin Poșta Română în alte orașe costă 14 lei, iar prin Fan Curier 19 lei. Pentru comenzi mai mari de 199 lei transportul este gratuit.

În caz de nemulțumiri, produsele pot fi returnate la maxim 10 zile de la recepția acestora.  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Scris la: 2014-07-16 18:40:24


Woodentoys
Adresa: Strada Primaverii Nr. 17
Mănăștur cod: 400539
Cluj
Email: Email: artarustica@yahoo.com
Site: http://www.jucarii-lemn-online...
Facebook: http://www.jucarii-lemn-online.ro...