Orașul Copiilor logo

Urban Kiddo

Urban Kiddo organizeaza petreceri tematice pentru copii si pre-adolescenti precum si ateliere de arte si mestesuguri pentru copii.

Acestea se organizeaza pentru grupuri intre 10 si 20 de copii, cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, iar tarifele variaza in functie de numarul invitatilor si tematica . Durata unei petreceri este de 3 ore.

Rezervarea unei petreceri tematice se face cu cel  putin  doua saptamani inainte de evenimentul in sine.

Petrecerile includ decor, recuzita, invitatii, cadouri pentru invitati, gustari, ice tea si animator in functie de tematica aleasa.

Decorurile sunt personalizate in functie de eveniment, iar petrecerile pot fi organizate in orice locatie, atat acasa, cat si in exteriorul casei.

- Garden Party: in cadrul acestor petreceri se organizeaza, printre altele o vanatoare de comori, se instaleaza "Cortul secretelor", "Turnul Gigantic", iar la cerere se poate adduce si o Piñata.

- Tea Party: aceasta varianta de petrecere se adreseaza in mod special micilor domnisoare, care vor servi mai multe sortimente de ceai si mici gustari si vor participa la jocuri de societate, precum si mici lectii de bune maniere. Este important ca fetele sa isi aduca accesorii precum palarii, manusi sau evantai.

- Fashion Party: participand la aceasta petrecere, fetitele vor beneficia de manichiura si machiaj personalizat, dar si de lectii de stil. Decorul va fi unul elegant si se va organiza si un mic spectacol pe covorul rosu.

- Ice Cream Party: petrecerea de vara preferata de toti copiii, unde rolul principal il are inghetata si toate jocurile sunt pe acest subiect.

- Pijama Party: distractie si somn usor!

- Army Party: o petrecere unde toti copiii vor participa la Tabara de Instructie si vor invata ce inseamna camaraderia. Nu vor lipsi decoratiile si imnul taberei de instructaj.

- Fellowship of the ring Party: invitatii participa la o vanatoare de comori condusi de printesa elf Silmarwen, au parte de magie si mister, fiecare transformandu-se in elfi, gnomi si oameni si primind la finalul calatoriei  inele fratiei.

- Candy Land Party: la aceasta petrecere va participa si Zana Candy care va conduce copiii in jocul Candyland iar copiii vor primi recompense  diferite briose, gogosi, acadele, bomboane si cake-pops.

Alte petreceri tematice:  Animal Carnaval Party, Craft Party, Glow Party, Glitter Disco Party, Oscar Party, Indian Party, Star Wars Party, Pirate Party, Soy Luna, 101 Dalmatieni, Hawaian Party, Cocktail Party 14+

Scris la: 2016-09-19 12:06:46


Telefon:0744664607
Email: Email: kiddo.style@yahoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/UrbanKid...
Varste: intre 4 ani si 14 ani