Orașul Copiilor logo
The Museum

The Museum

The museum este un joc de evadare din Cluj-Napoca.

Jocul consta intr-o  activitate de aventura dupa un anumit scenariu unic in care oamenii sunt inchisi intr-o camera cu alti participanti. Ei trebuie sa colaboreze ca echipa si sa foloseasca elemente din acea camera pentru a evada in 60 de minute. Camera contine o serie de puzzle-uri, indicii si mecanisme optice, auditive, tactile si vizuale legate intre ele care testeaza perspicacitatea si inventivitatea membrilor echipei. Pentru a evada din camera fiecare membru al echipei va trebui sa cerceteze cate un loc sau un obiect, pentru a scuti timp si sa comunice cu ceilalti membri pentru a pune cap la cap indicii si a le combina in final pentru a gasi rezolvarea puzzle-urilor.

Organizatorii jocului recomanda ca pentru o cat mai buna experienta, echipele sa fie formate din nu mai mult de cinci persoane si nu mai putin de doua. Jocul functioneaza non-stop, in functie de rezervari. Cei care vor sa participe in cadrul jocului The Museum au la dispozitie 2 locuri de parcare gartuite si supravegheate video in curtea interioara. Parcarea se poate cere in momentul in care se face rezervarea.

Limita minimă de vârstă este de 12 ani, însă pentru participare este nevoie de prezența unui adult.

Dupa scurgerea celor 60 de minute  jocul se opreste si usa se deschide, chiar daca solutia puzzle-urilor nu a fost gasita.

Rezervarile se fac prin intermediul site-ului sau la numarul de telefon 0745.487.112. Rezervarea poate să fie anulată cu minim o oră înainte de începerea jocului.

 

Este necesar ca jucătorii sa se se prezinte cu 10 minute înainte de începerea jocului. În cazul în care grupul nu este prezent la ora specificată, se va refuza accesul acestora la joc cu posibilitate de reprogramare.

Jocul poate să fie jucat și de persoanele care nu vorbesc limba română, indiciile fiind disponibile de asemenea in limba engleza si franceza.

 

Pret:

- 100 lei/echipa

- pentru o a 6-a persoana se va plati o taxa suplimentara de 20 de lei

- reducere de 5% pentru studenti si elevi

 

Scris la: 2015-01-27 18:59:57


The Museum
Adresa: Strada Brassai Samuel nr. 7
Old Town cod: 400104
Cluj
Telefon:0745.487.112
Email: Email: office@themuseum.ro
Site: http://www.themuseum.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/TheMuseu...