Orașul Copiilor logo

The Dungeon

The Dungeon este un joc de room escape din Cluj-Napoca. Provocarea consta in evadarea dintr-o cameră întunecată a unui grup de prieteni in 60 de minute. Echipa poate fi formată din minim 2 persoane si maxim 4 persoane, iar cazul în care se doreste participare unui numar mai mare de 4 persoane,  este recomandata formarea a 2 grupuri.

Evadarea necesita munca de echipă si descoperirea diferitelor indicii sau obiecte care vor ajuta evadarea, rezolvarea unor puzzle-uri și deschiderea unor uși cu chei ascunse. Jocul se încheie de îndată ce toate indiciile au fost descoperite și ieșirea a fost activată. Fiecare echipă are la dispoziție o oră pentru a evada, din momentul în care se închide ușa. Timpul este notat pentru fiecare echipă, fiind realizat periodic un top al celor mai bune echipe. Cei mai buni timpi intră într-un top cu cele mai bune echipe, existand posibilitatea de a câștiga un premiu. In momentul în care expiră timpul, ușa se va deschide, iar jocul va lua sfârșit.

Jocul nu se adresează doar vorbitorilor de limbă română. Nu există impedimente legate de limbă, comunicarea cea mai importantă avand loc între membrii echipei.

 

Experimentul

In anul 1940 societatea face cunoștință cu un om nobil, prezentabil care are însă și o latură întunecată, un Savant Nebun. Acțiunea se situează în laboratorul Savantului unde acesta face experimente pe prizonierii atent aleși, pe care îi torturează folosind mijloace creative, nemaivăzute. Unii prizonieri sunt lasati sa evadeze doar pentru a se amuza, însă mai întâi acestia trebuie să treacă de mai multe obstacole. Fiecare echipă are la dispoziție o oră pentru a evada, din momentul în care se închide ușa. Timpul este notat pentru fiecare echipă, fiind realizat periodic un top al celor mai bune echipe. Cei mai buni timpi intră într-un top cu cele mai bune echipe, existand posibilitatea de a câștiga un premiu.

 

Secretul

Povestea se situează într-un sat românesc transilvănean, care ascunde un mare mister. Groparul cimitirului ascunde în propria sa ogradă cel mai mare dușman al sătenilor: un conte care ani la rând a distrus tot ceea ce sătenii prețuiau. În urma unor revolte care îi amenințau viața, contele a fugit din castel și s-a ascuns în mijlocul comunității sătenilor. Satenii incearca sa il descopere, insa incăperea este plină de capcane malefice.

 

Prețul se calculează pe grup, care poate fi între 2 și 5 persoane, și este de:

- 100 lei – preț întreg

- 80 lei – preț pentru studenți și elevi

Se acordă o reducere de 20% pe grup elevilor și studenților posesori de carnet de student sau carnet de elev, Studcard sau Studcard Junior.

Accessul la joc se face doar pe bază de rezervare, iar rezervarea se face cu cel puțin o oră înainte de începerea jocului. Echipa trebui să se prezinte cu 10 minute mai devreme, pentru a ii fi explicate regulile jocului.

Rezervările se fac:

– direct pe site, intrând pe www.thedungeon.ro în secțiunea Rezervări

– telefonic, la 0768247525

Scris la: 2014-12-15 17:28:23


Adresa: Strada Maior Petru nr. 13
Old Town cod: 400002
Cluj
Telefon:0768 247 525
Site: http://www.thedungeon.ro
Facebook: https://www.facebook.com/thedunge...