Orașul Copiilor logo
Room Escape

Room Escape

Room Escape este un tip de joc de echipa ce pune in valoare spiritul de observație, inteligenta si creativitatea. Echipele sunt formate din 2 pana la 5 jucători al caror scop este de a evada dintr-o incapere in timp de 60 de minute folosind imaginația și capacitate intelectuala pentru a rezolva o serie de puzzle-uri și jocuri. Jocul esta bazat pe teoria fluxului din psihologie, formulata pt prima data de Mihály Csíkszentmihályi în 1975, conform careia starea de flux intervine atunci când exista o motivație puternica, o dorința de a reuși la fel de puternica și o concentrare deplina pentru  a rezolva cu succes o provocare.
 
Camera reprezinta un buncăr ce a apartinut zonei 51, folosit ca baza militara si laborator, in cadrul caruia se dezvoltau proiecte secrete  în timpul celui de al doilea Război Mondial. 
In 1947, an în care a avut loc incidentul Roswell, un obiect neidentificat a căzut în împrejurimile bazei militare din zona 51. Membrii echipei au fost trimiși sa investigheze zona și sa elucideze misterul din spatele obiectelor recuperate după accident.
La intrare se declanșează sistemul de autodistrugere al laboratorului, iar semnalul sonor de avertizare si ceasul electronic cronometru mențin tensiunea pe parcursul următoarei ore. Un beep constant provenind de la un calculator vechi cere introducerea unui cod de dezactivare.
Obiectivul principal este de a investiga laboratorul, de a dezactiva secventa de autodistrugere și de a ieși în timp de o ora din laborator, rezolvând o serie de jocuri și de puzzle-uri ce testeaza la maxim aptitudinile membrilor echipei. 
 
Pret:
 
100  lei - preț   pe  grup
75  lei - preț Promo Elevi si Studenti sau Promo Familie  
 
Prețul de 75 de lei Promo Elevi si Studenti e în cazul în care majoritatea din grup sunt elevi sau studenți
Reducerea de 75 de lei în cazul Promo Familie  se face în cazul în care toți membri echipei prezintă buletine cu același nume de familie la intrare.  
Grupul poate fi format din 2 pana la 5 jucători. Prețul se plătește pe grup și nu pe persoana.
 
Este necesara sosoirea cu 10 minute înainte de ora rezervării, pentru explicarea detaliilor despre funcționarea jocului.
Participarea la joc nu se poate face fără o rezervare făcuta cu cel puțin o ora înainte de începerea jocului. Pentru rezervări se poate folosi site-ul jocului lan sectiunea rezervari sau numarul de telefon 0755.156.917. Rezervarea se poate schimba cu cel puțin o ora înainte de începerea jocului. Rezervările se pot anula fără nici o obligație din partea clientului, cu minim o ora înainte de data și ora rezervării prin telefon sau prin mail.
 
Iesirea in timp de 60 de minute nu este obligatorie, dacă nu se reuseste evadarea in intervalul de timp stabilit, după 60 de minute jocul se oprește si usa se deschide. 
Nu exista limite de vârsta pentru a participa la joc, dar datorita faptului ca anumite parți din joc sunt destul de grele, se recomanda ca jucătorii sa fie peste 14 ani sau însoțiți de cel puțin un adult.
Scris la: 2014-10-13 15:34:04


Room Escape
Adresa: Strada Avram Iancu nr. 2
Old Town cod: 400089
Cluj
Telefon:0755.156.917, 0766.183.434
Email: Email: contact@room-escape.ro
Site: http://room-escape.ro/
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Room.E...