Orașul Copiilor logo
Piticulvesel.ro

Piticulvesel.ro

Piticulvesel.ro e un magazin online ce vinde în principal articole pentru nou-născuți și bebeluși dar și jucării pentru preșcolari.

Produse pentru copii

De la Piticul Vesel puteti cumpara nu doar jucarii ci o multitudine de alte produse necesare bebelusilor si copiilor: scaune de masa si de masina, produse pentru baie, carucioare, paturi si lenjerii de pat, tarcuri, carti, monitoare, saci de dormit etc.

                  

Jucariile sunt grupate pe categorii, pentru a face navigarea mai usoara. Puteti gasi jucarii pentru bebelusi, jucarii pentru fete/baieti, jucarii creative, puzzle-uri, laptopuri pentru copii, cutii pentru depozitarea jucariilor, diverse vehicule cu pedale pentru copii, seturi de constructii, jucarii interactive etc.

                        

Transport si plata

Produsele cumparate de la Piticul vesel sunt livrate prin Fan Courier, la pretul de 25 lei/colet, cu exceptia produselor care au livrare gratuita. Plata se face ramburs, fara a se mai aduga alte taxe. Returnarea produselor se face, confrm legii, in termen de 10 zile, daca produsul este in stare perfecta. Costurile de transport sunt suportate de catre clienti.

In afara de magazinul propriu-zis, pe Piticul vesel gasiti cateva articole legate de alimentatie, sexualitate, nasterea si cresterea copilului, o serie de cantece si poezii pentru cei mici cat si un forum unde puteti discuta cu alti parinti.

Scris la: 2011-12-26 15:48:30


Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr 15/14
Cluj-Napoca cod: 400581
Cluj
Telefon:0724065805
Email: Email: contact@piticulvesel.ro
Site: http://www.piticulvesel.ro
Orar: L-V: 9-18
Varste: intre 0 ani si 10 ani