Orașul Copiilor logo
Parapark Cluj

Parapark Cluj

Parapark este un joc de evadare din Cluj care reprezinta o formă dezvoltată a celor de tipul "room-escape" și "point-and-click" pe calculator, insa scoase din spațiul virtual și plasate în lumea reala. Jucatorii trebuie sa gaseasca iesirea din dintr-un sistem de încăperi într-o anumita perioadă de timp folosindus-si perspicacitatea și rezolvând diferite puzzle-uri bazate pe gândire logică. Incăperile jocurilor de evadare sunt diferite între ele, fiecare solicitând o alta solutie pentru rezolvarea sarcinilor desemnate jucătorilor. Termenul limita pentru evadare este de 60 de minute,  a caror numerotare inversa incepe o data ce usile pivnitei se inchid. Pentru a reuși evadarea din ParaPark, este necesară activitatea în echipă, fiind admise echipe formate din minim 2 și maxim 6 persoane.

Exista trei camere de evadare:

- Pasajul nr. 9 - unde paranormalul este normal

- Garsoniera Nr. 113

- Crime Scene `95 - Criminalistii

 

Jocul se adresează în primul rând celor care au împlinit vârsta de 14 ani, insa jocul este captivant și pentru copiii aflati sub supravegherea părinților sau a altor însoțitori majori.

Pret

- 120 de lei/echipa

- 100 lei/echipa pentru elevi si studenti

 

Rezervarile se fac prin intermediul site-ului sau prin telefon. Reprogramarile se pot face cu cel putin o zi inainte de data rezervării inițiale.

In urma extinderii camerelor de joc, exista posibilitatea de a participa in grupuri mari de prieteni, pana la un numar maxim de 18 persoane.

Este de asemenea posibila parcurgerea celor trei camere pe parcursul noptii, in grupuri de minim 15 persoane, acestea avnd sansa ca, după evadarea dintr-o cameră, să încerce și jocul parcurs de prietenii lor.

Inainte de a începe jocul, dezvoltatorii oferă garanție pentru experiențele trăite pe durata acestuia și propun returnarea sumei investite, dacă după rezolvarea misterelor nu fost prinsi de de misterele oferite de cele 60 de minute.

 

Tarife:

2 persoane: 40 lei/persoană

3 persoane: 35 lei/persoană

4 persoane: 30 lei/persoană

5 persoane: 25 lei/persoană

6 persoane: 25 lei/persoană

 

Tarife ParaPark Night

Preț: 20 lei/pers

Regulile de participare: minim 15 persoane care să parcurgă toate trei camere de joc în același timp.

Scris la: 2015-06-29 22:10:54


Parapark Cluj
Adresa: Bulevardul Eroilor nr.12
Old Town cod: 400129
Cluj
Telefon:0752 547 882
Email: Email: cluj@parapark.ro
Site: http://parapark.ro
Facebook: https://www.facebook.com/parapark...