Orașul Copiilor logo
Oaki Juniors Club

Oaki Juniors Club

Ursitoare botez

 

In cadrul spectacolului, cele trei ursitoare de la botez: Intelepciunea, Visarea si Ratiuneassunt invesmantate in rochii de poveste si invita mama impreuna cu bebelusul botezat sa ia loc pe scaun in mijlocul invitatilor. Ursitoarele impreuna cu mama si copilul ursesc soarta copilului.

In ursire sunt integrate detalii legate de nasii  copilului botezat, parintii, fratii si bunicii acestuia,carora Zanele-ursitoare le vor aduce sanatate, fericire, iubire, intelepciune, curaj, succes. Invitatii la petrecerea de botez sunt implicati in mod activ in cadrul spectacolului si interactioneaza cu Zanele Ursitoare.

Spre final isi face aparitia Ursitoarea Rea, suparata fiindca din nou nu a fost chemata la petrecerea de botez. Ursitoarele protejeaza copilul botezat si o vor pacali pe Ursitoarea Rea, care va ajunge sa urseasca unui invitat de la petrecere. Aparitia Ursitoarei Rele produce un moment comic in randul invitatilor.

Dupa plecarea Ursitoarei Rele, Zanele-Ursitoare isi continua ursita si spectacolul se incheie dupa celebrarea evenimentului cu fotografii cu pruncul botezat alaturi de ursitoare, familie si invitati.

Spectacolul prezentat de ursitoare dureaza e 30 minute si include momente de dans medieval, avand la baza o coloana sonora si coregrafie originala. Textul ursitoarelor este special conceput si personalizat pentru fiecare copil botezat.

 

Sanziene la Taiere de Mot

 

Sanziene vestitoare este un un spectacol oferit de Oaki Junior pentru copiii care trec de la stadiul de bebelusi la stadiul de copilaș, la implinirea vartsei de un an de zile. Sânzienele sunt vestitoare de bine, au puteri tămăduitoare în lume, urările și descântecele lor mergand direct spre împlinire.

Sanzienele, sunt Zane Bune ale naturii care protejează cursul firesc al vieții. Spre deosebire de cele 4 Ursitoare de la botez, care prezintă în versuri poezia vietii micutului botezat in tandem cu alegerile parintilor cu profesiile si pasiunile lor,  Sanzienele, Dragaica cea inteleapta, Roinita si Noptita cea cu capu-n nori, marcheaza trecerea de la pruncie la copilarie dupa ce bebelusul face un an de viata.

Sanzienele de la Taierea de Mot invaluie nucleul familial, parintii si copilul in firele toarse de Fusul Vietii si indruma nasii sa taie motul copilului si sa-l pecetluiasca, iar pe micut il invata sa faca primele lui 3 alegeri. Sanzienele Vestitoare ii prezinta copilului simboluri de meserii si talente ce le poate avea sau le poate dobandi iar dupa ce copilul face alegerile, Sanzienele vor dezvalui invitatilor la petrecerea de Taiere de Mot semnificatiile acestor alegeri.

 

Tarife:

- in tara, in alte localitati, tariful ursitoarelor pentru botez este de 150 euro la care se adauga costul transportului.

 

Pentru rezevarea ursitoarelor se parcurg urmatorii pasi:

- rezervare online sau telefonica la numarul 0744.971.240

- plata avans 25%

- confirmarea telefonica si precizarea detaliilor pentru textul ursitoarelor

- semnarea contractului de prestari servicii spectacol Ursitoare

- confirmarea finala cu 24 de ore inainte de botez

- desfasurarea spectacolului oferit de ursitoare la botez

- achitarea restului de plata la finalul reprezentatiei ursitoarelor

 

Animatori petreceri copii

- Jake si Izzie pirati din Tara de Nicaieri

- Magician

- Mickey Mouse

- Minnie Mouse

- Hello Kitty

- Capitanul Hook

- Alba ca Zapada

- Rapunzel

- Ben Ten

- Printesa Belle

- Ariel

- Jasmine

- Sportacus

- Stefania

- clown, clownite

- Zana Maseluta

- Printesa Aurora

- Tinkerbelle

- Piratul Spook

- Spiderman

- Batman

- Mascote Minnie, Mickey, Donald, Silvester, Tweety

Scris la: 2016-03-29 22:03:01


Oaki Juniors Club Oaki Juniors Club
Telefon:0744 971 240
Email: Email: office@oakiclub.ro
Site: http://oakiclub.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/junior.c...