Orașul Copiilor logo
Mario Dance Atelier

Mario Dance Atelier

 

Mario Dance Atelier este primul atelier de dans profesional din Cluj Napoca. Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre ce se intampla in cadrul acestui atelier de dans, am stat de vorba cu Mario Grosu, proprietarul studioului.

Acesta ne-a spus ca in cadrul atelierului sau sunt bineveniti copiii care vor sa invete sa danseze si vor sa invete cate ceva despre istoria muzicii si a dansului.

Grupe de dans

Din ratiuni organizatorice, copiii sunt impartiti pe grupe de varsta: 5-7 ani, 8-10 ani si 11-14 ani. Dat fiind faptul ca se lucreaza individual cu fiecare copil, acestia pot fi mutati de la o grupa la alta in functie de inaltime, performante, capacitati. Cu cei mai buni din fiecare grupa se vor organiza spectacole prezentate pe scena de 16 mp din cadrul studioului.

Ce invata copiii

In cadrul atelierului de dans se pune accent pe educatia artistica a copiilor. Mario le prezinta notiuni de istoria muzicii si a dansului, in vreme ce Timea Santa (absolventa de coregrafie si calificata ca instructor de balet) preda dansul (balet, dans modern, mobilitate). Copiii sunt expusi nu doar muzicii clasice, ci si jazzului si muzicii moderne de calitate.

Inscriere si tarife

Sedintele au loc de trei ori pe saptamana. Costul unui abonament lunar este de 40 de lei. Inscrierile se pot face oricand, copiii nou-veniti fiind integrati in cadrul grupelor. 

Scris la: 2012-03-13 09:42:06


Mario Dance Atelier
În cadrul complexului: Complexul Poșta Mărăști
Adresa: Aleea Bibliotecii bl. 13, in complexul Posta Marasti
Zona Centrală cod: 400609
Cluj
Telefon:0758 540736; 0734 765931
Email: Email: mario_dance_atelier@yahoo.com
Site: http://mariodanceatelier.com
Facebook: http://www.facebook.com/profile.p...
Varste: intre 5 ani si 14 ani