Orașul Copiilor logo
Mamagolo

Mamagolo

Cu toate că am studiat fotografie și cinematografie la facultate, de la nașterea fetiței mele lumea mea se rotește în jurul ei și ăn jurul bebelușilor. Și acest lucru mi se pare foarte firesc și bun.

Mamagoló este o afacere de familie. Mai bine zis momentan totul este făcut de mine și o cunoștință foarte apropiată, în timpul în care puiul meu perpetuum mobile mă lasă. Motivul pentru care le cos, le port și le popularizez, este faptul că în regiunea noastră este o mare lipsă de de piață deslinguri. Dar în primul rând fiindcă eu cred, că 95% din creșterea copilului trebuie să fie DRAGOSTE. Și atașament, atenție, gingășie, îmbrățișare, siguranță. Căldură, cuib, acasa.

În vremurile trecute numărul adulților frustrați, stresați, maniaci și cu fobii era mult mai redus decât în zilele noastre, și probabil la baza întregimii sufleteși stă copilăria lor. De cine și cum au fost crescuți. În jurul globului și dealungul timpului copilul stătea lângă mamă sau bunică. În brațele, pe spatele, în poalele lor. Și în nici un caz cu un babysitter, într-un cărucior, și un biberon de lapte praf.

Csilla ne arată slinguri și pouch-uri Mamagoló

Scris la: 2012-05-18 10:37:23


Mamagolo
Telefon:0743701646
Email: Email: office@bebeinbrate.ro
Site: http://www.bebeinbrate.ro/ro
Facebook: http://www.facebook.com/mamagolo