Orașul Copiilor logo
Jungla Copiilor

Jungla Copiilor

Jungla Copiilor e o colecție de niște mașinuțe cu volan și pedală făcute sub formă de animale și îmbrăcate în pluș. Mașinuțele se mișcă încet și pot fi conduse de copii mici. Spațiul de manevră din Iulius Mall e în  zona Auchan, Cărturești si Kidsland Club (Totto Space).

jungla copiilor

Animăluțele

Animăluțele aduse aici în 'Jungla Copiilor' reprezintă un câine, un dinozaur, un urs panda, veveriță, porc, girafă. Singura parte metalică cu care au contact copii e pedala de accelerație, în rest exteriorul e moale și îmbrăcat în pluș.

Spre deosebire de 'bumper cars', animăluțele sunt mult mai ușor de condus pentru că volanul e mai sensibil și pentru că merg mai încet. 

jungla copiilor

Reguli

Nu au voie doua persoane pe animăluț decât dacă copilul mic are nevoie de însoțitor și greutatea ocupanților nu depășește 70 kg.  O recomandare e să evitați contactul cu obiectele din jur (vitrine, standuri).

Preț

- 5 lei / 3 minute
- 10 lei / 6 minute

Concluzie

Mașinile animăluțele din Iulius Mall sunt distractive, îi învață pe copii mici să mânuiască volanul și sunt o bună alternativă  a aparatelor de joacă clasice ce te leagănă și îți cântă timp de câteva minute.

Scris la: 2011-11-09 15:48:26


Jungla Copiilor Jungla Copiilor
În cadrul complexului: Iulius Mall Cluj
Adresa: Strada Vaida Voevod Alexandru 53-55
Cartierul Gheorgheni cod: 400592
Cluj
Telefon:0264/206.424; 0264/206.425
Email: Email: centrulinfo.cj@iuliusmall.com
Site: http://www.iuliusmall.com/cluj
Facebook: http://www.facebook.com/IuliusMal...
Orar: L-D 10-22