Orașul Copiilor logo
Institutul Cervantes

Institutul Cervantes

Institutul Cervantes din Bucuresti organizeaza cursuri de spaniolă online pentru cei care nu au timp să participe la cursuri sau pentru cei care locuiesc departe de București și nu se pot deplasa in mod regulat la Institutul Cervantes.

Cursurile se realizeaza prin internet, prin intermediul programului Aula Virtuală de Spaniolă, un program creat special pentru învățarea limbii spaniole la distanță. Prin inscrierea la acest curs se obtine obtine o licență valabilă timp de trei luni pentru studierea limbii spaniole cu un orar flexibil.

Cursurile sunt structurate pe cinci niveluri adaptate dupa Cadrul Comun European de Referință pentru Predarea și Învățarea Limbilor Străine si au urmatoarea structura:

A1 - A1.1 și A1.2

A2 - A2.1 și A2.2

B1 - B1.1, B1.2, B1.3 și B1.4

B2 - B2.1, B2.2, B2.3 și B2.4

C1 - C1.1, C1.2, C1.3 și C1.4

 

Niveluri sunt alcatuite dintr-o serie de cursuri cu dificultate graduală care includ in total peste 2.000 pagini, materiale video, audio, chat și activițăți interactive. Un curs de spaniolă online dureaza 40 ore care sunt distribuite în funcție de disponibilitatea orară a elevului.

Pentru a accesa aceste cursuri este nevoie de un calcultator conectat la Internet (conexiune prin cablu, adsl, prs, cdma).

Sunt disponibile doua modalitati de a studia limba spaniola prin nintermediul Aulei Virtuale de Spaniolă: cursurile de spaniolă online cu profesor si cursurile de spaniolă opnline fără profesor

 

Cursurile de spaniola online cu profesor

 

Sunt disponibile in doua variante:

- curs de spaniolă online individual cu intervenție minimă din partea profesorului - elevul are un profesor online care îi oferi o structurare a cursului, îi corecteaza temele finale și îi  răspunde la întrebări online o dată pe lună

- curs de spaniolă online în grup, cu profesor -  cursantul formeaza împreună cu studenți ai altor Institute Cervantes un grup în care colaborează cu ceilalți colegi. Pe întreaga durată a cursului de spaniolă este oferita consultanță și ajutor constant de la un profesor. Grupele se formeaza in functie de nivelul de cunostere al limbii spaniole, stabilit prin intermediul unui  test de clasificare, cu excepția nivelului inițial absolut (A1). In functie de rezultatele acestui test,  elevul va rămâne înscris pe o listă a celor interesați de înscrierea la un astfel de curs, urmand ca, atunci când se atinge numărul minim pentru formarea unui grup, studentul sa primeasca o notificare pentru a efectua înscrierea in cadrul cursului

 

Cursurile de spaniola online fara profesor

 

In aceasta varianta, studentul urmează cursul la distanță, individual și într-o manieră complet autonomă, punandu-i-se la dispoziție materiale și un sistem de verificare continuă. Această metodă cuprinde 40 de ore de studiu pe o perioadă de 3 luni, uramand ca la finalul cursului, studentul sa obțina un certificat în care apare procentajul activităților realizate.

 

Preturi

 

Curs de spaniolă online fără profesor (individual)

- 1 curs de 40 de ore (3 luni) - 275 lei

- 2 cursuri de 40 de ore (6 luni) - 375 lei

- 4 cursuri de 40 de ore (12 luni) - 620 lei

 

Curs de spaniolă online online cu îndrumare minimă a unui profesor:

- 1 curs (40 de ore) - 500 lei

 

Curs de spaniolă online online cu profesor individual. Include monitorizare constantă a unui profesor și 4 ore de interacțiune:

 

- 1 curs (40 de ore) - 890 lei

 

Curs de spaniolă online cu profesor pentru un grup de minim 5 cursanți:

- 1 curs (40 de ore) - 525 lei/cursant

 

Scris la: 2015-05-07 21:50:30


Institutul Cervantes
Email: Email: aula.bucarest@cervantes.es
Site: http://bucarest.cervantes.es/r...