Orașul Copiilor logo
Helen Doron Cluj

Helen Doron Cluj

Metoda Helen Doron  ,inițiată și dezvoltată de către lingvista și educatoarea Helen Doron începând cu anul 1985, permite învățarea limbii engleze de la vârsta de trei luni, într-un mod apropiat de cel al învățării limbii materne, adică prin ascultare repetată și încurajare. Sistemul Helen Doron de învățare a limbii engleze oferă diferite cursuri pentru copiii cu vârste între 3 luni și vârsta de terminare a școlii.

 

Cursuri

Baby’s Best Start este un curs pentru bebelușii de la vârsta de 3 luni până la vârsta de 22 luni în cadrul căruia părinții participă împreună cu copiii și învață cântece, rime și activități în limba engleză. Cursul propune învățarea a peste 550 de cuvinte prin intermediul cântecelor și a activităților distractive,  a activităților de dezvoltare emoțională, cognitivă, senzorială și fizică și a celor de întărire a relației cu părintele.

 English for Infants este un curs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani în cadrul căruia sunt învățate peste 300 de cuvinte și sunt însușite bazele structurii frazelor în limba engleză prin rime, mișcare, 18 cântece, și jocuri. Participanții vor asculta diferite stiluri de muzică, și vor fi implicați în activități care au drept scop dezvoltarea competențelor cognitive și  a dorinței de a învăța limba engleză.

More English for Infants este continuarea cursului English for Infants pentru copiii cu vârste între 3 și 5 ani. în cadrul acestui curs, cei mici vor învăța peste 600 de cuvinte și bazele structurii frazelor din limba engleză prin intermediul jocului, a poeziilor și a 16 cântece.

Fun with Flupe este un curs pentru copiii cu vârste între 2 și 5 ani, destinat începătorilor sau în continuarea cursului Baby’s Best Start. Programul cursului urmărește aventurile lui Paul Ward, personaj care sare în cărțile de povesti pentru a-i ajuta pe Granny Fix și Flupe să corecteze greșelile din rime. Cu ajutorul a 12 animații, cursul are drept obiectiv îmbogățirea vocabularului de limba engleză al copiilor cu 660 de cuvinte, învățarea unei bune pronunții a cuvintelor și însușirea elementelor fundamentale ale structurii propozițiilor în limba engleză. Sunt de asemenea incluse 25 de melodii concepute special pentru dezvoltarea cunoștințelor de limba engleză.  

More Fun With Flupe este continuarea cursului Fun with Flupe și vine cu 12 noi episoade ilustrând aventurile lui Paul Ward, Granny Fix și Flupe, pentru copiii cu vârste între 3 și 6 ani. Cursul conține un vocabular de 650 de cuvinte și 25 de melodii.

First English for All Children este un curs pentru începători sau de continuare a cursului More English for Infants, destinat copiilor cu vârste între 4 și 6 ani. pe durata acestui curs, copii își vor dezvolta vocabularul de limba engleza cu peste 800 de cuvinte, cu ajutorul mișcării, poeziei,  jocurilor și a 32 de cântece.

English for All Children este un curs pentru copiii cu vârste între 5 și 10 ani, la nivel avansați sau ca o continuare după cursurile More English for Infants sau First English for All Children. În cadrul acestui curs sunt învățate peste 950 de cuvinte noi cu ajutorul a 22 de cântece cu diferite stiluri de muzică, a jocurilor, poeziilor și poveștilor în limba engleză

More English for All Children este destinat copiilor cu vârste între 5 și 10 ani care au parcurs programul English for All Children. Cu ajutorul jocurilor de grup, a cântecelor, poeziilor, poveștilor și diferitelor activități în engleză, copiii vor învăța peste 950 de cuvinte, ajungând la un nivel suficient pentru a înțelege conversații simple. Cursul pune accent pe îmbogățirea vocabularului, dezvoltarea încrederii în limba engleză, și vorbirea limbii cu un accent și o pronunție corectă.

  Play On in English este un curs avansat pentru copiii cu vârste între 5 și 10 ani care vine în continuarea celorlalte cursuri Helen Doron, agresându-se în același timp copiilor vorbitori nativi de limba engleză care vor un curs de scris și citit care să îi ajute să își recapituleze cunoștințele. Play On in English dă o atenție deosebită dezvoltării limbii engleze vorbite și include opțional scris și citit. Pe lângă îmbogățirea vocabularului de limba engleză cu peste 1500 de cuvinte, cursul contribuie la îmbunătățirea accentului și îi ajută pe copii să formeze propriile propoziții în engleză.

 Botty the Robot este un curs pentru copiii cu vârste între 6 și 12 ani care pune accentul pe  învățarea limbii engleză vorbite împreună cu elemente de bază pentru citire și scriere, bazându-se-se în principal pe o abordare fonică. Procesul de învățare este îmbogățit de prin utilizarea  cartonașelor fonice colorate, a caietelor de exerciții colorate și a jocurilor și activităților din cadrul clasei, iar filmul vizionat în cadrul cursului combină o poveste umoristică cu cântece distractive. Botty the Robot contribuie la învățarea a 1400 de cuvinte, la dezvoltarea aptitudinilor de bază pentru citire și scriere și aprofundarea structurilor elementare de gramatică a limbii engleze.

Paul Ward's World este un curs pentru copiii clasa a 4-a sau a 5-a, sau cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. Cursul, prezentând un nivel mai avansat de vorbire, contribuie la dezvoltarea vocabularului de limba engleza cu peste 1700 de cuvinte și pune accentul mai puternic pe scris și citit. Exercițiile de scriere sunt prezentate concomitent cu poveștile și îi ajută pe copii să îi ajută pe copii să se exprime și să integreze noul vocabular în cunoștințele pe care le au deja.

Paul Ward and the Treasure este un curs la nivel de avansați pentru copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani care au cunoștințe de bază în engleza vorbită și scrisă. Paul Ward and the Treasure este o continuare a cursului Paul Ward`s World în care copii continuă seria de aventuri ale lui Paul Ward, dând ocazia copiilor să pună în aplicare cunoștințele de limba engleză deja dobândite prin intermediul poveștilor și jocurilor. Participarea la acest curs le dă celor mici ocazia de a învăța peste 2000 de cuvinte noi și 8 cântece originale. Cursul cuprinde atât jocuri și activități orale, cât și activități de scris pentru a consolida cunoștințele de scris și citit. oferind copiilor baza gramaticală în limba engleză necesară pentru promovarea majorități cursurilor de clasa a 6-a.

Teen English este un curs pentru adolescenți compatibil cu Cadrul european de referință pentru limbi străine, care încearcă să le mențină curiozitatea prin abordarea unor teme precum vedetele rock, obținerea banilor, călătoriile sau salvarea planetei. Fiecare curs include o drama care se extinde în toate cursurile, și melodii pop originale interpretate de Benaya Doron și Ella Doron.

Lecțiile se desfășoară în grupuri mici de 8 elevi și fiecare cursant primește de la profesor instrucțiuni personalizate și se pregătește pentru examenele de admitere și internaționale. Participarea la cursul acest curs este condiționată de deținerea unui nivel de bază în limba engleză.

English through drama este un curs pentru copiii la un nivel mediu de limbă engleză în cadrul căruia copiii adaptează un basm la stilul unei pantomime britanice prin costume îndrăznețe, umor ieftin și glume. Cursul conține 4 povești care  urmează să fie puse în scenă: Goldilocks și Dreadlocks, Albă ca zăpada și Raperii, Cenușăreasa și Scufița Roșie. Fiecare poveste este însoțită de  un CD de ascultat acasă având peste 300 de cuvinte noi.

 

Cursuri pentru vacamță

Centrul Helen Doron oferă cursuri de engleză pe perioada vacanțelor de vară, de iarnă și de primăvară. Cursurile  au o durată mai scurtă decât cursurile obișnuite și concentrează pe teme specifice distractive. Oferta de cursuri pentru vacanță este următoarea:

- Polly the Collie - (pentru copii cu vârste între 3 și 6 ani)

- I am the World - (pentru copii cu vârste între 4 și 9 ani)

- English through Drama (pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani)

- Get Ahead & Catch Up (pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani)

- Paul Ward’s World (pentru copii cu vârste între 10 și 12 ani)

 

Petreceri pentru copii

Birthday party set este un set pentru petreceri aniversare destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Pachetul de petrecere este în limba engleză și conține șase teme diferite, fiecare cu o durată de 90 de minute. Temele sunt concepute pentru diferite vârste și includ jocuri adecvate vârstei, cântece și activități. Oferta temelor este următoarea:

- Bounce Bounce Bounce – 4-6 ani

- The Choo-Choo Train – 4-6 ani

-The Little Red Hen – 5-9 ani

- Dance – 6-9 ani

- Transport – 6-9 ani

- Animals – 6-9 ani

 

 

Scris la: 2014-07-09 15:56:48


Helen Doron Cluj Helen Doron Cluj
Adresa: Strada Constantin Brancusi 133
Andrei Mureşanu cod: 400458
Cluj
Telefon:072 345 9587, 0364 401 829
Email: Email: cluj1@helendoron.ro
Site: http://www.helendoron.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Hel...
Varste: peste 2 ani