Orașul Copiilor logo

Gradinita Voinicel

Gradinita Voinicel este situata pe str. Cardinal Iuliu Hossu si are in subordine si Gradinita nr. 43, situate pe str. Decebal, nr. 50.

Gradinita functioneaza doar cu program prelungit, zilnic intre orele 7.30 si 17.30, iar gradinita nr. 43 are program intre orele 8.00 si 13.00.

 

Printre facilitatile gradinitei se numara: 6 Sali de grupa, dotate cu mobilier modern, sala de mese, cabinet medical, birou managerial si administrative, bloc alimentar, spatiu de joaca pentru cei mici, amenajat in aer liber, dotat cu groapa de nisip si aparate de joaca. De asemenea, in salile de grupa se afla calculatoare cu conexiune la internet, televizoare, casetofoane cu radio, camere video, videoproiectoare, aparate de fotografiat, DVD-playere, dar si o gama variata de jucarii si jocuri, precum si carti, albume si softuri educationale.

 

Activitatile optionale din oferta gradinitei sunt dansul modern, limba engleza si invatarea ultilizarii calculatorului.

 

Printre activitatile extracuriculare la care pot participa cei mici se numara:

-  vizionarea unor spectacole

- serbari

- concursuri si programe artistice, organizate cu ocazia unor zile speciale, precum Craciunul, 1 Decembrie, ultima zi de gradinita sau1 iunie.

De asemenea, de-a lungul timpului, Gradinita Voinicel a incheiat diferite parteneriate cu unitati precum Gradinita Tandarica, Gradinita cu program prelungit nr. 1 Nasaud, din judetul Bistrita-Nasaud, sau cu teatrul de papusi.

 

Directorul gradinitei este Doamna Educatoare Miclea Maria.

 

Grupele sunt impartite dupa cum urmeaza:

- Grupa mica- "Mamarutele"

- Gupa mijlocie- "Albinutele"

- Grupa mare- "Licuricilor"

- Grupa mixta- "Iepurasii" 

Scris la: 2014-04-15 20:08:29


Adresa: Strada Hossu Iuliu 1
Old Town cod: 400029
Cluj
Telefon:0264 597151; Fax: 0264 450228
Email: Email: gradinitavoinicel@yahoo.com