Orașul Copiilor logo

EducOptim

EducOptim a fost infiintata la inceputul anului 2015 si este o asociatie care organizeaza diferite programe, evenimente si tabere pentru copii.

Programele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani.

In cadrul acestor programe cei mici se joaca in aer liber, iar temele sunt diverse: natura si animale, muzica, desen, istorie diferite popoare si culturi, teatru,  gastronomie si multe altele.

EducOptim pune accentul foarte mult pe joaca in aer liber, incurajandu-i pe copii sa exploreze natura, pentru a se dezvolta armonios.

Programele si evenimentele pe care EducOptim le-a organizat sunt urmatoarele:

- Start la joc!- in cadrul acestui program cei mici sunt incurajati sa se joace afara, au parte de exercitii fizice diverse,  scopul fiind de a le stimula creativitatea, de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si a lucrului in echipa, precum si abilitatile de gandire si rezolvare de probleme.

- De vorba despre educatie- Este un program care se adreseaza parintilor

-Bona perfecta pentru copilul tau: scopul acestui program este de a-i sprijini pe parinti in a gasi bona potrivita pentru copii.

- Start la primavara!

- Start la joc, start la teatru!- un atelier de creatie, in cadrul caruia cei mici vor confectiona propriile papusi, iar apoi vor realiza impreuna o piesa de teatru.

- Start la joc: Teatru de papusi impreuna cu cei mititei

- Start la joc, start la e-ia, e-ia, e-io- joaca de-a indienii, eveniment care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 4 ani si copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani.

- Campionat de gatit in aer liber- un eveniment in cadrul caruia cei mici sunt incurajati sa gateasca folosind ingrediente naturale, precum: nisip, frunze, bete, noroi. Nu este impusa o tematica in aceasta competitie. La fel ca in cazul altor programe, si acesta este organizat pe grupe de varsta: intre 5 si 10 ani/ 1 si 4 ani.

- Start la joc- iepurasul are nevoie de ajutor!- in cadrul acestei intalniri copiii au avut grija de un iepuras viu si s-au costumat ei insisi intr-un iepuras

- Start la joc- aventurile piratilor: copiii s-au jucat diferite jocuri, au cautat o comoara ascunsa si au facut miscare

- Start la joc- start la imprietenirea cu animalele: scopul acestei intaliniri a fost ca micutii sa se apropie de natura si sa cunoasca animalele, pentru a crea o legatura intre ei. Printre speciile de animale cu care participantii vor face cunostiinta se numara: ponei, sarpe, catel, tarantula,

- Start la joc-academia militara: copiii se transforma in soldati, care primesc diferite misiuni. Este organizata o mica baza militara pentru Fortele Terestre, Fortele Aeriene si Fortele Navale.

- Start la joc, start la muzica in aer liber!- cei mici vor putea compune muzica si vor putea sa isi construiasca propriile instrumente musicale, dar se vor bucura si de studioul amenajat in aer liber.

 

In vacanta de vara se vor organiza sesiuni care vor avea ca tematica diferite culturi ale lumii, in cadrul Programului "Tabara de vara in aer liber- Culturi ale lumii", dupa cum urmeaza:

- In luna iulie:

29 iunie - 03 iulie Vikingi

06 iulie - 10 iulie Egipteni

13 iulie -17 iulie Pirati

20 iulie - 24 iulie Cowboys

27 iulie -31 iulie Huni

- In luna august:

03 august - 07 august Greci

10 august - 14 august Romi nomazi

17 august - 21 august Indieni

24 august - 28 august Daci

In cadrul acestor programe copiii vor confectiona impreuna costumele, vor ridica impreuna case si vor invata lucruri noi despre popoarele mentionate anterior.

EducOptim organizeaza si petreceri pentru copii in aer liber.

Contact: educoptimcluj@gmail.com

Violeta Grojdea: 0744 164890

Mihaly Sarolta: 0758 294718

Scris la: 2015-06-04 13:52:44


Adresa: Strada Negruzzi Costache nr. 8
Gruia cod: 400165
Cluj
Telefon:0744 164890, 0758 294718
Email: Email: educoptimcluj@gmail.com
Site: http://www.educoptim.ro
Facebook: https://www.facebook.com/EducOpti...