Orașul Copiilor logo
Dischus Kindergarten

Dischus Kindergarten

"Dischus Kindergarten" este o grădiniță. Autorizata de Ministerul Educației si Cercetării  cu predare în limba germană. Grădinița a fost înființată de către doamna profesor Constantinovici Elena și se bazaează  pe principiul unei grupe mici de copii, de maxim 12 copii/grupa, pentru a putea lucra cat mai intens cu fiecare copil in parte. Grădinița oferă program normal și program prelungit, până la ora 17:00.

Unul dintre obiectivele principale ale grădiniței este învățarea corecta (din punct de vedere gramatical si fonetic) a limbii germane, ajutând copiii să obțină rezultate bune la testul de limba pentru intrarea in clasa 0 și 1.

Acestui obiectiv i se adaugă cel al dezvoltării armonioase a copiilor prin joc, pentru atingerea căruia grădinița oferă copiilor o gamă largă de jocuri educative precum Ravensburger, Lego, Duplo, cuburi de lemn si puzzle. Jocurilor li se adaugă alte activități, precum educația fizica cu profesor de sport la "Palatul Copiilor" și dansul artistic.

În categoria activităților extracurriculare se pot aminti organizarea de-a lungul anului a  excursiilor în aer liber, la care participa atât părinții, cat si copiii și evenimente artistice conform traditiilor germane, precum sărbătoarea lampioanelor, colindele de Crăciun si carnavalurile.

În anul școlar 2015 - 2016 sunt înscriși 27 de copii.

Grădiniță autorizată prin Decizia ARACIP Nr.3198/13.02.2013

Scris la: 2015-09-29 13:29:35


Dischus Kindergarten
Adresa: Strada Toduta Sigismund nr. 18
Grigorescu cod: 400699
Cluj
Telefon:0741.243.639
Email: Email: dischuskindergarten@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/dischus....