Orașul Copiilor logo
City of Joy - Orașul distracției

City of Joy - Orașul distracției

City of Joy organizează petreceri pentru copiii de toate vârstele intr-un corp de clădire viu colorat alăturat cafenelei City Cafe. Spațiul destinat petrecerilor pentru copii al centrului City of Joy este dotat cu camere de supraveghere, iar copiii sunt supravegheați de către animatoare cu pregătire in domeniu. Aniversarea copiilor poate fi urmărita de către părinți pe monitoarele amplasate in cafenea City Cafe.

Meniul petrecerilor pentru copii include pizza, suc la alegere si programul organizat de animatoare cu muzica, tort (opțional), costume de carnaval, dans, jocuri, face-painting, invitații personalizate, karaoke, artificii, și lumini.

Pe durata petrecerii, părinții pot petrece timpul în Cafeneaua City Cafe, de unde pot urmări aniversarea copiilor pe monitoarele amplasate in interior. Cafeneaua pune la dispoziția clienților băuturi calde (cafa, cappucino, ciocolată caldă, ceaiuri cu diverse arome), răcoritoare (printre care  freshurile si limonada cu menta) si băuturi alcoolice (vin, bere, whisky, coniac, vodka).

Adresa: loc.Floresti, str.Somesului (vis a vis de terenul de fotbal).

Scris la: 2014-09-10 18:59:33


City of Joy - Orașul distracției City of Joy - Orașul distracției
Telefon:0745.141.920
Site: http://cityofjoy.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/StadionB...