Orașul Copiilor logo
Centrul de Arta si Cultura Japoneza

Centrul de Arta si Cultura Japoneza

Centrul de Arta si Cultura Japoneza

             Centrul Yamatoya oferă posibilitatea învățării limbii japoneze la nivel avansat sau de începători, înscrierea fiind deschisă tuturor categoriilor de vârstă. Sunt disponibile trei modalități de învățare a limbii japoneze: meditația individuală, meditația de semi-grup și meditația cu un nativ japonez. Cursurile sunt structurate conform programei necesare  obținerii examenului de competență lingvistică Nihongo nouryoku shiken, in urma căruia se poate obține o diploma recunoscută atât în Japonia, cât și internațional.

            Meditația individuală permite stabilirea unui program flexibil  de învățare, ziua și ora de curs fiind stabilite de comun acord în, funcție de programul și nevoile fiecărui cursant. Cursurile sunt organizate pe module, fiecare modul având 10 ore. Costul unui modul este de 300 lei, iar taxa pentru materiale este de 50 de lei (achitată o singură dată, la început). Materialele utilizate sunt aduse din Japonia, structura cursurilor urmărind programa necesară obținerii diplomei Nihongo nouryoku shiken.

          Meditația de semi-grup se realizează în grupuri mici de 2-3 persoane. Cursurile sunt organizate pe module, fiecare modul constând în 10 ore. Costul unui modul este de 250 lei, cu o taxă suplimentară de 50 lei pentru materialele aduse din Japonia care urmează programa pregătirii pentru examenul Nihongo nouryoku shiken.

          Este de asemenea oferită posibilitatea meditației cu un vorbitor nativ de limbă japoneză, numărul de ore și costul fiind stabilite după contactarea centrului Yamato, fiind stabilite în funcție de nevoile fiecărui client.       

 

 

Scris la: 2014-07-07 20:43:10


Centrul de Arta si Cultura Japoneza
Adresa: Piata Mihai Viteazu Nr.36

Cluj
Telefon:0264/403115, 0753/102094
Email: Email: contact@yamatoya.ro
Site: http://www.yamatoya.ro