Orașul Copiilor logo
Casa Orena

Casa Orena

La Casa Orena copiii se distreaza de minune la locul de joaca in timp ce parintii isi pot oferi o clipa de ragaz si relaxare.

Răsfățul și starea de bine sunt generate de serviciile noastre profesionale de: cosmetică, manichiură, pedichiură, masaj car
e se îmbina perfect cu energia pozitivă dobândită în urma activităților sportive fie ca vorbim de Step, Fitball, Pilates, etc. Antrenorii si consultanții nostri vă vor ajuta cu sfaturi nutriționale și exerciții fizice personalizate.

Doamnele sunt invitate să uite de treburile cotidiene, de muncă și stress, și să profite de serviciile noastre de înfrumusețare fără a avea grija copiilor. Aceștia se vor juca, sub supravegherea noastră, în spațiul special destinat lor, în timp ce tu te poți relaxa cu un masaj, un tratament cosmetic, manichiură.

Nu am uitat nici de tătici. Ei se pot delecta cu un joc de billiard sau air-hokey sau se pot programa la un masaj dupa meciul de fotbal sau tenis. In acest timp copiii vor gasi mereu ceva atractiv si interesant de facut, oferindu-le parintilor o pauză bine meritată.

Scris la: 2015-11-04 16:24:55


Casa Orena Casa Orena
Adresa: Strada Fagului Nr. 40D
Bună Ziua cod: 400483
Cluj
Telefon:0745-58.98.22
Email: Email: contact@casaorena.ro
Site: http://www.casaorena.ro
Facebook: https://www.facebook.com/CasaOren...
Orar: L-D: 10-20