Orașul Copiilor logo

Boemdance - locatia 2

dance 4 kids

Cursuri de dans. De ce?

Pentru că îi place să danseze. Și nu oricum!! Vrea să arate bine in orice situație, este modern și îi place să apară în public? Sau din contră! Este timid și nu se simte confortabil în prezența altor copii sau a unor adulți necunoscuți? Pentru toți copiii, oferim un program de dezvoltare personală indiferent de caracterul copilului. Așadar recomandăm dansul modern ca o alternativă artistică de exprimare a lumii moderne.

Cum influențează dansul dezvoltarea copiilor?

Dansul este un exercițiu de echilibru și cunoaștere personală. Îmbunătățește abilitățiile de comunicare și relaționare cu cei din jur. Copiii învață să se simtă în largul lor, să aibă mai multă încredere în propria persoană. Cursurile de dans modern înseamnă învățarea celor mai noi stiluri de dans, multa DISTRACTIE, dar și posibilitatea de a participa la concursuri și evenimente: EMISIUNI TV, ZILELE ȘCOLII, MAMAIA COPIILOR, CALLATIS JUNIOR, etc.

Despre Boemdance School și cursurile de dans

Boemdance School este cea mai în vogă școală de dans modern din Cluj-Napoca. Instructorii sunt dansatori profesioniști care au participat la numeroase evenimente naționale și internaționale alături de trupe și soliști consacrați: DJ Project, Morandi, Activ, Dr Alban, etc...

Scris la: 2011-08-21 18:45:39


În cadrul grupului: TDance -Transilvania Dance Center (Boemdance - Central)
Adresa: Scoala Internationala, str. Detunata FN (intrarea din str. Baisoara)

Cluj
Telefon:0744 777 478
Email: Email: contact@boemdance.ro
Site: http://www.boemdance.ro
Facebook: http://www.facebook.com/pages/TDa...