Orașul Copiilor logo
Bazarul lui Riți Piți

Bazarul lui Riți Piți

Riti Piti este un bazar online care ofera jocuri si jucarii second-hand cu o experienta de 11 ani pe piata. Marf si este importata din Germania. Jucariile si jocurile prezentate pe site sunt second-hand, iar din acest motiv majoritatea produselor de pe site sunt din acest motiv intr-un singur exemplar- exceptie de la aceasta regula este nisipul kinetic, care este un produs nou.

Atat jucariile, cat si celelalte produse pentru copii sunt achizitionate din depozite second-hand si sunt insotite si de o factura de provenienta.

De asemenea, jocurile si jucariile sunt grupate pe categorii de varsta, fiind foarte important ca parintii sa fie atenti la indicatii, pentru a preveni ca piesele marunte sa ajunga la copii mici si a preveni, astfel eventualele accidente.

Brandurile comercializate sunt urmatoarele:  Fischer Price, Lego,  Playmobil, Haba, Mattel, Kinder, Hot Wheels, Matchbox, Fisher Price, Siku, Schleich, Welly, CorgiToys, Nici Polly.

Categoriile de produse pe care Riti Piti le comercializeaza sunt urmatoarele:

- Nisip kinetic- de 2.5 kg sau de 5 kg. Pentru cei care nu cunosc acest produs, nisipul kinetic este un material care poate fi usor modelat de catre copii si este compus din 98% nisip, cu granulatie fina si 2% polimeri, care ofera ii proprietati speciale, transformandu-l intr-un material malebil. Este important de mentionat ca nu se recomanda copiilor sub 3 ani si nu este toxic. De asemenea, se recomanda ca acest nisip sa se foloseasca doar in medii uscate.

Din aceasta categoria nisipului kinetic fac parte urmatoarele:

- ladita pentru nisip kinetic&Bubber

- Nisipul Kinetic Colorat

-  Bubber 6 culori.

- Produse si accesorii pentru bebelusi: batiste, cazi de baie, carti, cosuri si diferite jucarii

- Puzzle: de la 0-35 piese, pana la 1000 de piese

- Jucarii: Barbie si alte papusi accesorii, figurine, papusi de mana pentru teatru, mobilier pentru papusi, papusi din portelan, jucarii de lemn, jucarii de construit, jucarii creative, jucarii de exterior, machete si masini, jucarii electronice si muzicale

- Jocuri educative,

- Jocuri de divertisment

- Jocuri de societate

- Jocuri de strategie

Mai sunt comercializate si produse din categorii diverse precum:

-  biciclete

- carucioare de copii de tip vintage

- cutii de bijuterii pentru fetite

- diferite bucati de mobilier

- skateboard

- diferite alte obiecte, atat pentru copii, cat si pentru adulti

 

Conditii de livrare:

Coletele se expediaza prin intermediul Postei Romane sau prin Curier Rapid- Fan Curier, Nemo-Express, Cargus, Urgent Curier.

Plata se face fie ramburs, fie in avans, prin depunere in cont, in cazul din urma taxele urmand sa fie mai mici. Taxele sunt suportate in intregime de catre cumparator.

Taxe Transport:

Cargus: 14.43 RON/kg+ 1.07 pentru fiecare kg in plus

Pentru detaliile legate de celelalte firme de transport, taxele se pot calcula pe site-ul oficial al fiecareia.

Detaliile legate de costul comenzii, in functie si de valoarea sa, se mai discuta si ulterior cu persoana de contact a site-ului Ritipiti.ro . 

Scris la: 2015-06-10 23:00:22


Bazarul lui Riți Piți
Adresa: Strada Avram Iancu nr. 42
Old Town cod: 400083
Cluj
Telefon:0745.177.023, 0744.156.758
Email: Email: ioanaficut1980@gmail.com
Site: http://www.ritipiti.ro/