Orașul Copiilor logo
Baby Swim

Baby Swim

La Baby Swim se desfasoara programe acvatice destinate nou-nascutilor si copiilor cu varsta de pana la 3 ani.

Piscina este nou construita si, pentru ca e vorba de bebelusi si copii mici, pentru dezinfectare nu se foloseste clorul, ci o combinatie intre un sistem de filtrare performant si un sistem chimic pe baza de sare.

Programele pentru copii se pot face in grup sau individual. Copiii vor fi intotdeauna insotiti de un parinte, responsabil pentru copil pe parcursul intregului curs. In general cursurile dureaza o ora, din care 30 de minute sunt dedicate activitatilor organizate, de invatare, iar restul timpului se desfasoara diverse jocuri.

Conform kinetoterapeutului, Anna-Maria Venczel, varsta ideala de a incepe cursurile de acomodare cu apa este in jur de 4 luni. Pentru copiii mici (pana la 6 luni), dupa doua sedinte de acomodare incep scufundarile. In cazul celor mai mari nu se incepe atat de devreme cu scufundarile, au nevoie de mai multe exercitii intre timp.

 

Baby Swim oferă două tipuri de activități, cele organizate în ședințe individuale, în care copilul beneficiază de supravegherea și îndrumarea directă a instructorului și ședințele de grup, în grupe alcătuite din 8 copii, însoțiți fiecare de către unul dintre părinți și aflați sub coordonarea instructorului.  Ședințele de grup sunt disponibile pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 36 luni.

Inscrierile se pot face tot timpul anului, copiii fiind incadrati in grupele deja existente. 

Scris la: 2022-12-09 16:14:42


Baby Swim Baby Swim
Adresa: Strada Ion Mihalache 7
Cartierul Mănăştur
Cluj
Telefon:0745 891 102
Email: Email: info@babyswim.ro
Site: http://www.babyswim.ro
Varste: intre 0 ani si 3 ani