Orașul Copiilor logo
Baby Graphics

Baby Graphics

"Baby Graphics este o companie românească, care se dedică creării unui mediu vesel și prietenos pentru copiii noștri.

In cadrul acestui magazin online, parintii pot gasi decorații pentru copii, respectiv Stickerele BabyGraphics.

Stickerele BabyGraphics sunt ușor de aplicat și re-aplicat de nenumărate ori fără a deteriora suprafața pe care sunt aplicate (perete, mobilă, sticlă, etc.).

 

Autocolantele Baby Graphics sunt produse în România, pe un vinil reutilizabil - Orajet® Wall Art Digital - fabricat în Germania. Materialul este alb mat cu o grosime de 80 de microni, hârtia suport are o greutate de 135g/mp pentru utilizare în interior. Adezivul suportă repoziționări aproximav 2 ani conform specificațiilor producătorului vinilului. Cerneala utilizată pentru imprimare este pe bază de eco-solvent.

 Se pot repoziționa și reutiliza fără a fi necesare niciun fel de unelte (sunt de tipul peel & stick).

La îndepărtare nu lasă niciun fel de urme și nu deteriorează pereții/suprafața pe care au fost aplicate (nu este recomandată aplicarea pe tapet din hârtie, vorpsea pe bază de silicon sau teflon).  De menționat este faptul ca toate graficele aparțin acestei firme, iar temele, designul și printul sunt făcute de ei.

Autotcolantele Baby Graphics se împart în două categorii:

1. Seturi de autocolante (indiferent de tematică) care conțin elemente decupate pe contur, cu ajutorul cărora se poate recrea peisajul din sugestia de aplicare prezentă pe ambalaj sau pot fi aplicate în orice alt aranjament. Toate elementele au o margine îngustă albă.

2. Diagrame de creștere  care sunt "dintr-o bucată" și bordurile de perete care sunt"din două bucăți".

 

Scris la: 2014-05-05 18:13:53


Baby Graphics
Telefon:0747 752514
Email: Email: daniela@baby-graphics.com
Site: http://www.baby-graphics.com/
Facebook: http://www.facebook.com/stickere....