Orașul Copiilor logo
Atzu Shop

Atzu Shop

La Atzu Shop găsiți articole pentru petreceri: ornamente, lumânări, baloane inscripționate, etc. și cadouri. De asemenea cei ce aici vă pot ajuta la amenajarea unei petreceri tematice.

Un magazin online unde gasiti atat produse pentru copii cat si pentru parinti. Aici puteti intra si in lumea cadourilor. 

Ce ne propunem sa prezentam prin cadourile noastre?
Ne propunem sa dam un plus de eleganta cadourilor Dvs si sa va tinem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de cadouri. Fantezia in creatie si materialele de cea mai buna calitate ne ajuta in misiunea pe care ne-am propus-o inca de la inceput. Cadouri mici sau mari, in diverse forme si culori sunt cele mai potrivite moduri in care iti poti bucura apropiatii, parintii sau copii. Oferta noastra cuprinde cadouri pentru diverse ocazii: botez, mot, turta, Craciun, Paste ,etc.intr-o gama diversificata de forme, culori si materiale, ambalaje si accesorii de cea mai buna calitate importate de la firme cu prestigiu si experienta indelungata in domeniu.
Fie ca esti o persoana care are o idée de cadou dar nu-l gaseste pe piata, ai un magazin de decoratiuni sau faci cadouri catre clientii tai cu diverse ocazii, cu siguranta la noi vei gasi solutia potrivita pentru a-ti impresiona prietenii.
Scris la: 2012-09-09 13:50:26


Atzu Shop
Adresa: Strada Dacia 4
Statia Dacia cod: 400044
Cluj
Telefon:072 252 2842
Email: Email: comenzi@sanejucam.ro
Site: http://sanejucam.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/atzushop