Orașul Copiilor logo

Asteco Lifestyle

Copilul are probleme de greutate sau tulburari metabolice?Pas cu pas vom reusi, impreuna, sa depistam, prevenim si sa tratam obezitatea.

Pasul 1:Consultatia medicala integrata – Echipa medicala Copil sanatos evalueaza starea de sanatate a copilului. Pe parcursul a 60 de minute, copilul va fi consultat de echipa medicala formata din:

-medicul pediatru-nutritionistcare face o evaluare completa a starii de sanatate a copilului, identificand cauzele surplusului de greutate.

-psihologul cliniciancare ofera suportul psihologic si moral atat copiilor, cat si parintilor;

-kinetoterapeutulcare face o sedinta demonstrativa, ocupandu-se de exercitiile fizice si sporturile pe care va trebui sa le practice copilul;

 

Pasul 2:Efectuarea analizelor necesare. La sfarsitul evaluarii medicale integrate, echipa va face recomandari pentru efectuarea analizelor de sange sau a consultului endocrinologic, daca este cazul. Recoltarea si interpretarea rezultatelor sunt gratuite, dar costul in sine al analizelor se plateste.

Pasul 3: Comunicarea rezultatelor– echipa medicala Copil sanatos va comunica, in urma primirii rezultatelor analizelor, planul integrat de recomandari referitor la alimentatie, efort fizic si comportamentele sanatoase vizavi de alimentatie si de relatiile pe care le poate stabili copilul.Adresa: Constantin Brancusi 105

Cluj
Telefon:+4 0751 631 688, +4 0364 260 034
Email: Email: office@astecolifestyle.com
Site: http://www.astecolifestyle.com