Orașul Copiilor logo
Asociația Ștefania

Asociația Ștefania

Asociația Umanitară Ștefania e o organizație non-profit ce are ca scop ajutorarea categoriilor de persoane defavorizate. În acest sens a întreprins acțiuni de distribuție de ajutoare materiale către copii și adulților cu handicap.

Asociația își propune pe viitor strângerea de fonduri pentru proiectul 'Mame de îngerași'  în sprijinul mamelor care și-ai pierdut copii.

Andreia Ștefănescu e președintele Asociației Ștefania. A fost formată ca psiholog și psihopedagog. Reținem din activitatea ei ca a susținut cursuri de perfecționare a cadrelor didactice din școli și grădinițe. Deasemenea susține cursuri de dezvoltare personală pentru părinți sau cupluri.

Ștefănescu Ana e medic pediatru și membru al Asociației Ștefania. Se află în cadrul organizației pentru a susține un curs de consiliere pentur sănătatea copilului.

Barbu Gabriela e de formație kinoterapeut. A lucrat la grădinița Malteză din Cluj și a scris cartea Copilul și motricitatea. Se remarcă ca voluntar în organizarea de activități pentur copii în cadrul Bibliotecii Județene Octavian Goga, cea mai cunoscută dintre ele fiind 'Ora Poveștilor.

Scris la: 2011-12-21 16:11:06


Asociația Ștefania
Adresa: Bulevardul Eroilor 356
Floresti
Cluj
Telefon:0751387556
Email: Email: stefanescu.andreia@yahoo.com
Site: http://www.asociatiaumanitaras...