Orașul Copiilor logo
Access Language Center

Access Language Center

Access Language Center este o organizație neguvernamentală, non-profit, înființată în anul 1996, cu sprijinul Consiliului Britanic și al Fundației pentru o Societate Deschisă.

 

Cursuri de engleza generala

Contin:

 - elemente de limbă, vocabular, deprinderi de comunicare

- metode interactive, lucru in perechi, grup, tehnici eficiente de predare, inclusiv audio-video

- monitorizarea progresului, test final

 

Fiecare curs de limba engleză generală este structurat pe 6 nivele care cuprind 11 module de câte 50 de ore didactice. Un modul de 50 de ore durează 12 săptămâni si contine  câte două ședințe didactice pe săptămână. Fiecare sedinta dureaza două ore. Cursurile se fac cu grupe de 6-16 cursanti

La încheierea fiecărui modul, se acorda certificate de absolvire. La cerere, se poate organiza o evaluare individuală a abilităților de comunicare, finalizată cu eliberarea unui certificat care descrie, conform standardelor Consiliului Europei (Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi), nivelul de dezvoltare a deprinderilor comunicative pentru un cost suplimentar.

Încadrarea în grupe de nivel se face pe baza unui test de plasare care dureaza 30 de minute, administrat înainte de începerea cursului, cu exceptia grupei de incepatori, care nu necesită test de plasare.

 

Tarife:

1 modul de 50 ore didactice= 600 lei - transa 200 lei

1 modul de 60 ore ddiactice= 720 lei - transa 240 lei

1 ora didactica este echivalentul a 45 de minute.

Testul de plasare costa 15 lei.

 

In momentul inscrierii se achita obligatoriu contravaloarea unei treimi din taxa totală de curs (nerambursabilă). Celelalte două tranșe se achita în primele două săptămâni ale fiecărei luni de curs.

Scris la: 2015-02-09 19:04:04


Access Language Center
Adresa: Calea Motilor nr. 46
Old Town cod: 400370
Cluj
Telefon:0746 148747
Email: Email: office@access.ro
Site: http://www.access.ro
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/pages/...