Orașul Copiilor logo
Academia Burticilor

Academia Burticilor

Academia Burticilor este un site care  vine in ajutorul mamicilor care vor sa stie ce se intampla cu ele in timpul sarcinii, nasterii si in primele zile din viata nou-nascutului si ale carui servicii se adreseaza atat viitoarelor mamici cat si viitorilor tatici.
Cristina Rus, Educator Prenatal Certificat Lamaze  (LCCE ), certificat de Lamaze International SUA, organizeaza cursuri de educatie prenatala care se tin in Cluj-Napoca, Floresti sau Baia Mare. Viitorii tatici care participa gratuit la aceste cursuri pentru gravide primesc un atestat de puericultura cu care pot obtine 10 zile libere pe langa cele 5 zile  primite automat de la stat dupa ce se naste bebelusul.

Cursuri Lamaze de educatie prenatala
Inscrieerea la curs se face in perioada cea mai oportuna, din saptamana 27 pana in saptamana 31, existand si posibilitatea inscrierii dupa 32 de saptamani.
Temele abordate in cadrul cursului sunt urmatoarele:
- transformari, anatomia si fiziologia femeii din ultimul trimestru de sarcina
- tehnici de respiratie, relaxare, miscare in timpul travaliului
- elemente de puericultura
- nasterea normala
- interventii medicale in timpul travaliului si nasterii
- perioada de lauzie
- travaliul normal
- alaptarea

Numarul optim de cupluri participante la un curs este 6, iar durata cursului este de 4 sedinte a cate 3 ore fiecare o data pe saptamana.
Pentru gravidele care au peste 32 saptamani se poate organiza un curs comasat care este compus din 2 sedinte si care contine acceasi tematica cu cursul Lamaze de educatie prenatala.

Exista de asemena posibilitatea optarii pentru cursurile Lamaze online, care au acelasi continut ca si cursurile de educatie prenatala si der care pot beneficia si gravidele din alte localitati sau chiar alta tara. Pentru participarea la cursuri este nevoie de o conexiune la internet si un calculator, laptop sau alt aparat care este dotat cu camera video.
Durata acestor cursurieste de 4 sedinte a cate 3 ore fiecare o data pe saptamana.
.

Scris la: 2014-09-22 23:04:10


Academia Burticilor
Adresa: Calea Turzii nr.122
Cluj-Napoca 400000 cod: 400193
Cluj
Telefon:0745-626996
Email: Email: cristina.rus@gmail.com
Site: http://academiaburticilor.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Academia...